Antena 3 CNN Actualitate BREXIT. Klaus Iohannis: "Premierul Cameron și-a cerut scuze românilor pentru incidentele care au avut loc în regat"

BREXIT. Klaus Iohannis: "Premierul Cameron și-a cerut scuze românilor pentru incidentele care au avut loc în regat"

BREXIT. Klaus Iohannis: "Premierul Cameron și-a cerut scuze românilor pentru incidentele care au avut loc în regat"
29 Iun 2016   •   10:44

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, într-un interviu acordat Sabinei Iosub, la Bruxelles, că premierul britanic și-a cerut scuze față de români, pentru elementele folosite de adversari în campania Brexit și l-a asigurat că românii vor putea să rămână și să lucreze în continuare în regat

“Pentru noi, sunt foarte multe mize și suntem hotărâți să ne negociem poziția foarte bine. În primul rând, sigur, poziția românilor care lucrează și trăiesc în Marea Britanie. Apropo, am primit asigurări de la premierul Cameron, în numele Marii Britanii că românii vor putea să rămână, să muncească și și-a cerut scuze pentru incidentele care au avut loc acolo. Este clar, din păcate, că nimenu nu a avut un plan B. Acest lucru ne arată că toți s-au așteptat să se voteze pentru Remain și au fost surprinși de rezultat. Chiar premierul Cameron ne-a confirmat că tabăra Leave nu are niciun plan concret”, a explicat Iohannis, pentru Antena 3.

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close