Antena 3 Actualitate Iohannis: "De 30 de ani încoace, în fiecare decembrie, durerea devine și mai sfâșietoare pentru cei care au pierdut un suflet drag"

Iohannis: "De 30 de ani încoace, în fiecare decembrie, durerea devine și mai sfâșietoare pentru cei care au pierdut un suflet drag"

16 Dec 2019   •   19:38
Iohannis: "De 30 de ani încoace, în fiecare decembrie, durerea devine și mai sfâșietoare pentru cei care au pierdut un suflet drag"
Sursa foto: foto: presidency.ro

Președintele României, Klaus Iohannnis a luat, luni seară, parte la momentul de reculegere şi aprinderea "Candelelor Nemuririi" de la Opera Naţională Română de la Timișoara, acolo unde a susţinut o alocuţiune.

"De 30 de ani încoace, în fiecare decembrie, durerea devine și mai sfâșietoare pentru cei care au pierdut un suflet drag. Lacrimile le brăzdează și mai adânc chipurile, în timp ce amintirile le răscolesc lungile tăceri apăsătoarea.

Ei sunt părinții, frații și surorile, copiii celor care au murit pe străzile orașelor României pentru ca noi să putem vorbi liber, călători liber, să putem să vota. Într-un cuvânt: să ne construim viața după propriile aspirații în România europeană de astăzi", a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost prezent, luni, la Timişoara, la mai multe evenimente dedicate împlinirii a 30 de ani de la Revoluţie.

Șeful statului a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Timişoara.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close