Antena 3 CNN Actualitate Iohannis: „Despre actuala criză guvernamentală, remaniere, calea de ieşire din criză o să fac o declaraţie mâine”

Iohannis: „Despre actuala criză guvernamentală, remaniere, calea de ieşire din criză o să fac o declaraţie mâine”

Iohannis: „Despre actuala criză guvernamentală, remaniere, calea de ieşire din criză o să fac o declaraţie mâine”
27 Aug 2019   •   13:04

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri va face o declaraţie publică cu privire la actuala criză guvernamentală, remaniere şi calea de ieşire din criză.

Precizarea a fost făcută de şeful statului la Palatul Cotroceni, la întâlnirea cu ambasadorii români.

"Nu putem să facem abstracţie de politica internă a României. Despre actuala criză guvernamentală, despre remaniere, despre calea de ieşire din criză voi face o declaraţie publică mâine, dar dumneavoastră vă veţi întoarce la post şi o să fiţi întrebaţi ce se întâmplă în România, cum se va soluţiona criza, cum vor decurge alegerile, iar dumneavoastră să răspundeţi aşa: România are o democraţie solidă, România are o democraţie consolidată prin referendumul care s-a ţinut pe 26 mai anul curent şi care a adus un răspuns foarte clar al românilor pentru democraţie, o cale proeuropeană, abordare solidă transatlantică, stat de drept, justiţie dreaptă, consolidarea şi continuarea luptei împotriva corupţiei. Dumneavoastră să răspundeţi aşa: România va rămâne o democraţie şi un partener credibil şi stabil în orice condiţii", a spus şeful statului. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close