Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, președinte și profesor de fizică, în vizită în Geneva. Mesajul transmis de Iohannis

Klaus Iohannis, președinte și profesor de fizică, în vizită în Geneva. Mesajul transmis de Iohannis

Klaus Iohannis, președinte și profesor de fizică, în vizită în Geneva. Mesajul transmis de Iohannis
Sursa foto: Foto: Facebook / Klaus Iohannis
05 Sep 2016   •   18:09

Președintele Klaus Iohannis a publicat mai multe imagini, făcute în Geneva, de unde este așteptat să se întoarcă luni seară.

Iohannis a explicat că în Geneva s-a întâlnit cu cercetătorii români de la Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară, cu care a vorbit pe mai multe teme.

Iată mesajul președintelui Iohannis:

“Am avut bucuria să mă întâlnesc astăzi, la Geneva, cu cercetătorii noștri care lucrează la Organizaţia Europeană pentru Cercetare Nucleară. Am vorbit cu ei despre proiectele la care lucrează în prezent și despre ce semnificație are pentru noi faptul că România a devenit de curând membru cu drepturi depline al CERN. Astfel, mediul de cercetare românesc va beneficia de oportunități precum accesul la noile tehnologii din domeniul fizicii particulelor elementare, dar și la diferite programe de pregătire profesionale, doctorale și de master. Pentru mine, ca Președinte al României, dar și ca profesor de fizică, a reprezentat o adevărată onoare să văd tricolorul nostru ridicat alături de drapelele celorlalte 21 de țări care participă activ la cel mai mare centru de cercetare la nivel mondial în domeniu.”

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close