Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Nu am informații despre noi arestări. Așteptăm, urmărim

Klaus Iohannis: Nu am informații despre noi arestări. Așteptăm, urmărim

Klaus Iohannis: Nu am informații despre noi arestări. Așteptăm, urmărim
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    19 Oct 2016   •   18:34

Președintele Klaus Iohannis a spus miercuri, răspunzând unei întrebări a presei, că nu are informații despre noi arestări sau despre ce cereri ale procurorilor vor ajunge în Parlament săptămâna viitoare.

Șeful statului a declarat, recent, referindu-se la apelul lui Călin Popescu Tăriceanu către parlamentari să nu se mai pronunţe asupra niciunei cereri a DNA de ridicare a imunităţii până la finalul actualei legislaturi, că "acest individ" are un discurs anti-justiţie şi că nu vrea să se scape doar pe el, ci şi "o gaşcă" de câţiva prieteni.

"Cu acest individ ne-am lămurit, are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de justiţie. Şi spun foarte bine individ pentru că mi-e greu să cred că un întreg partid este împotriva justiţiei. Eu cred că acest individ nu vrea să se scape doar pe el, ci şi o gaşcă de câţiva prieteni. Vom vedea cine va ajunge în Parlament în perioada următoare", spunea președintele Klaus Iohannis marți.

Întrebat astăzi dacă știe cine ce cereri vor ajunge în Parlament săptămâna viitoare sau dacă are informații despre solicitările procurorilor, președintele a răspuns:

”Nu am informații suplimentare. Multe bănuieli în întrebarea dvs. Procurorii nu cer acordul meu. Dar așteptăm, urmărim. Punct”, a afirmat Klaus Iohannis.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close