Antena 3 CNN Actualitate Iohannis nu i-a primit pe Eugen Teodorovici și Tudorel Toader la consultările de la Cotroceni. Președintele și-a trimis consilierii

Iohannis nu i-a primit pe Eugen Teodorovici și Tudorel Toader la consultările de la Cotroceni. Președintele și-a trimis consilierii

Iohannis nu i-a primit pe Eugen Teodorovici și Tudorel Toader la consultările de la Cotroceni. Președintele și-a trimis consilierii
06 Sep 2018   •   13:11

UPDATE: Întâlnirea de la Palatul Cotroceni dintre ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi cel al Justiţiei, Tudorel Toader, şi cei doi consilieri prezidenţiali, Mihaela Ciochină şi Cosmin Marinescu, s-a încheiat, după aproximativ 30 de minute de discuţii.

UPDATE: Klaus Iohannis nu participă la consultările cu Guvernul convocate de el însuși. Teodorovici și Toader au fost primiți doar de consilierii prezidențiali. 

Știre inițială: 

Întâlnire extrem de tensionată la Palatul Cotroceni. Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader urmează să discute cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema rectificării bugetare.

Întâlnirea are loc în urma scandalului de acum două zile și în ciuda faptului că Guvernul a aprobat deja prin ordonanţă de urgenţă proiectul, fără avizul CSAT.

Premierul Viorica Dăncilă i-a desemnat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, și ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, să participe la această întâlnire. În acest timp, premierul se află într-o vizită oficială în Spania, cu mai mulți miniștri. 

„Mă voi afla mâine într-o vizită de lucru în Spania, unde voi avea o întrevedere cu omologul meu spaniol şi voi fi primită de Regele Spaniei. Voi fi însoţită de mai mulţi colegi, vicepremierul şi ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, ministrul afacerilor externe, ministrul apărării, ministrul mediului de afaceri, comerţului şi antreprenoriatului, precum şi ministrul fondurilor europene", a anunțat Dăncilă.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close