Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, în ziua în care România a atins recordul absolut de infectări cu COVID: Alegerile parlamentare reprezintă singura opţiune validă. Actuala majoritate PSD este toxică!

Klaus Iohannis, în ziua în care România a atins recordul absolut de infectări cu COVID: Alegerile parlamentare reprezintă singura opţiune validă. Actuala majoritate PSD este toxică!

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a reiterat, miercuri, argumentaţia în favoarea organizării alegerilor parlamentare pe 6 decembrie, în ziua în care în România au fost înregistrate aproape 5.000 de noi infectări cu COVID în 24 de ore, iar numărul deceselor a depăşit 6.000.

Klaus Iohannis, în ziua în care România a atins recordul absolut de infectări cu COVID: Alegerile parlamentare reprezintă singura opţiune validă. Actuala majoritate PSD este toxică!
de Adrian Iclozan    |    21 Oct 2020   •   17:59

Iohannis spune că pandemia nu se va sfârşi nici în ianuarie, februarie sau martie iar experienţa organizării alegerilor locale din 27 septembrie va ajuta la organizarea în siguranţă a scrutinului parlamentar. 

"Am intrat în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare. Alegerile parlamentare reprezintă singura opţiune validă! Alegerile nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să se simtă mai bine pregătit. E vital pentru felul în care vom gestiona anul viitor pandemia să avem o nouă majoritate. Actuala majoritate PSD nu mai reflectă, de o bună bucată de timp, voinţa românilor, este toxică şi a întârziat şi blocat o serie de măsuri de combatere a pandemiei, a adoptat măsuri populiste care riscă să arunce România în cea mai gravă criză economică din ultimii 30 de ani. Sfidarea PSD la adresa românilor e intolerabilă şi lucrurile nu mai pot continua aşa!", a declarat preşedintele.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close