Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: ''Şcolile nu se închid. Se trece la învăţământ online!''

Klaus Iohannis: ''Şcolile nu se închid. Se trece la învăţământ online!''

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut precizări importante după anunţul făcut de Marcel Ciolacu, care a spus că şcolile se vor închide imediat după alegeri. Klaus Iohannis a declarat că acest lucru nu este adevărat şi a precizat că şcolile vor fi închise doar în zilele de dinaintea votului şi imediat după.

Klaus Iohannis: ''Şcolile nu se închid. Se trece la învăţământ online!''
de Iulia Gorgorin    |    23 Sep 2020   •   18:45

''Nu este stilul meu să dau replici în coferinţa de presă, dar vă daţi seama dacă liderul PSD trebuie să recurgă la astfel de speculaţii şi minciuni pentru a se face auzit între votanţi este totuşi un semnal îngrijorător.

Nu, şcolile nu se închid. Se trece la învăţământ online în zilele chiar dinaintea votării şi imediat după votare, din motive practice.

Înainte de ziua votului, pentru a permite pregătirile pentru secţiile de vot, instalarea cabinelor, a circuitelor, a măsurilor sanitare, iar după votare pentru a permite dezifecţia profundă în spaţiile care au fost folosite. Se trece în online unde sunt secţii de votare, după care toată lumea revine la şcoală, aşa cum funcţionează şi în această săptămână. Constat că PSD-ul este, nu doar iresponsbil în Parlament, ci se ocupă de împrăştierea unor minciuni în public'', a declarat preşedintele Klaus Iohannis în cadrul conferinţei de presă.

Replica preşedintelui a venit după ce Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că şcolile vor fi închise după alegerile locale şi elevii vor face orele online.

×
Subiecte în articol: şcoli online Klaus Iohannis
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close