Antena 3 CNN Actualitate Iohannis și Tudose, prima apariție împreună: „Am discutat cu premierul despre infrastructura de transport”

Iohannis și Tudose, prima apariție împreună: „Am discutat cu premierul despre infrastructura de transport”

Iohannis și Tudose, prima apariție împreună: „Am discutat cu premierul despre infrastructura de transport”
Sursa foto: FOTO: Agerpres
12 Oct 2017   •   12:00

UPDATE

Alături de Klaus Iohannis, la lansarea noului model Ford de la Craiova, a vorbit și premierul Mihai Tudose. 

Prezența celor doi lideri politicieni reprezintă un semnal puternic atât pentru pentru România și partenerii ei dar și pentru industria auto din țara noastră, care începe odată cu acest eveniment să se bucure de anumite avantaje competitive pe piața europeană.

„Astăzi trăim un moment de bucurie sunt mândru fiindcă că acest mare eveniment al Craiovei al României al Fordului reprezintă și o declarație a uneia din cele mai mari companii din lume, și anume că Romania este un mediu bun pentru a face afaceri, un mediu bun pentru a construi, unde poți dezvolta, un loc unde o companie de dimensiunile Fordului a venit să rămână” a declarat în discursul său premierul Mihai Tudose.

UPDATE

Președintele Iohannis a felicitat compania Ford, în discursul pe care l-a susținut la lansarea noului model Ford EcoSport de la Craiova.

„Vă felicit pentru tot ce ați realizat până acum și doresc mult succes companiei Ford aici în Caroiva (..)Întotdeauna proiectele valoroase ajung să iasă la suprafață. Și proiectul de succes al României ar trebuie să arate la fel, întemeiat pe cultura valorii în economie, în administrație, în școală și nu doar în anumite domenii ci, ar să fie la fie permanent în viața de zi cu zi. Am susținut mereu necesitatea de a exista un dialog constructiv cu autoritățle locale sau centrale. Soluțiile bune au nevoie de un cadru participativ și inclusiv. Fabrica Ford este un bun exemplu de dezvoltare locală între mediul local și administrație”, a declarat președintele Iohannis.

UPDATE

Președintele Iohannis a ajuns deja la Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport unde urmează să se întâlnească și cu premierul Mihai Tudose.

Președintele este însoțit de oameni din cabinetul său. Vizita este oficiată de cei de la Uzina Ford.

Știre inițială

Președintele Klaus Iohannis și premierul Mihai Tudose participă joi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Evenimentul este programat să înceapă la ora 10,00.

Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat participarea președintelui Iohannis la eveniment.

„Prezența domnului președinte la acest eveniment este un semnal puternic pentru industria auto din România, care se bucură de avantaje competitive și care își creează o reputație din ce în ce mai bună pe piața europeană", a spus Dobrovolschi.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close