Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, scandalizat de cazul ursului ucis la Sibiu: ”Am urmărit stupefiat acele imagini”

Klaus Iohannis, scandalizat de cazul ursului ucis la Sibiu: ”Am urmărit stupefiat acele imagini”

Klaus Iohannis, scandalizat de cazul ursului ucis la Sibiu: ”Am urmărit stupefiat acele imagini”
13 Oct 2016   •   16:56

Președintele Klaus Iohannis s-a arătat scandalizat de incidentul de la Sibiu, unde un urs a fost ucis după ce s-a plimbat câteva ore prin oraș, într-o declarație făcută la dezbaterea „Managementul reducerii riscurilor la dezastre", de la Aula Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti.

”Dacă vorbim de proceduri și ce impact are lipsa acestor proceduri nu pot să nu mă refer la acel incident din Sibiu care m-a întristat. Am urmărit stupefiat acele imagini cu un urs care se plimbă prin oraș și..pur și simplu e împușcat. Cum e posibil să existe ISU, POliția Locală, să se adune 50 de oameni la urs, efectiv, să strige toți pe acolo și...în final..în loc să vină cu o pușcă cu tranchilizante, ursul e împușcat, că poate e periculos”, a spus Klaus Iohannis.

Nu era mai simplu ca în loc de 50 de oameni neinstruiți și dezorganizați să avem acolo, doi trei oameni pregătiți pentru așa ceva, care ar fi intervenit în liniște, fără panică”, a spus Iohannis.

”Pentru a preveni emoții inutile, negative și puternice este nevoie de proceduri”, a mai spus Iohannis.

×
Subiecte în articol: 100 de minute Klaus Iohannis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close