Antena 3 CNN Actualitate Adjunctul şefului ISJ Bacău a demisionat, după ce a ieşit la iveală că a fost condamnat penal

Adjunctul şefului ISJ Bacău a demisionat, după ce a ieşit la iveală că a fost condamnat penal

Imediat după ce a fost numit inspector școlar general adjunct în Bacău, Ion Balcan a anunțat că demisionează după ce europarlamentarul Dragoș Benea a dezvăluit că acesta ar avea o condamnare definitivă pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Adjunctul şefului ISJ Bacău a demisionat, după ce a ieşit la iveală că a fost condamnat penal
Sursa foto: Foto: desteptarea.ro
10 Feb 2020   •   09:19

Balcan a explicat că a hotărât să demisioneze, la scurt timp după ce a fost numit la conducerea ISJ Bacău de colegii săi din PNL.

Totul după ce un consilier local din Bacău a declarat pe Facebook că Ion Balcan are la activ o condamnare penală pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

”În urma unor atacuri apărute în spațiul public la adresa mea, care ar putea avea efecte negative asupra colegilor din Partidul Național Liberal, îmi anunț demisia din postul de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean, Bacău, începând cu data de 10 februarie a.c. 

Precizez că decizia pe care am luat-o nu are la bază chestiuni de ordin legal, demisia fiind motivată exclusiv din rațiuni morale. Nu doresc ca Partidul Național Liberal Bacău să devină, prin mine, ținta unor atacuri politice nejustificate, mai ales acum, când tensiunile pe scena politică sunt din ce în ce mai evidente. 

Îi asigur pe colegii mei că rămân același om integru, de echipă, dar nutresc sentimente de regret că nu am precizat, la data numirii mele în funcție, potențialele mele vulnerabilități speculate acum de adversarii de la PSD.”, a declarat Ion Balcan. 

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close