Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: „Cei de la DIICOT se fac că lucrează în cazul Caracal. Curtea de Conturi ar trebui să facă verificări”

Ion Cristoiu: „Cei de la DIICOT se fac că lucrează în cazul Caracal. Curtea de Conturi ar trebui să facă verificări”

Ion Cristoiu: „Cei de la DIICOT se fac că lucrează în cazul Caracal. Curtea de Conturi ar trebui să facă verificări”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
09 Aug 2019   •   18:28

Ion Cristoiu e de părere că cei de la DIICOT pierd timpul degeaba și doar se fac că lucrează în cazul Caracal. Cei de la Curtea de Conturi ar trebui să meargă la DIICOT să facă verificări, a mai spus jurnalistul. 

„Am o studiere ca la bibliotecă pe cazul Caracal. Un lucru știm sigur, că de două săptămâni anchetatori ne stupefiază printr-un amănunt: nu presupun  o secundă și o altă pistă. Nu există cercetare într-un asemenea caz în care să pierzi două săptămâni numai pentru a ancheta un caz de asasin singuratic. Nu fac altceva decât pe această idee. Cei de la Curtea de Conturi ar trebui să meargă la DIICOT pentru că e ilegal, iresponsabil să cheltuiești la un asemenea nivel. Forțele DIICOT, banii DIICOT, salariile de la DIICOT sunt folosite pentru un caz de omor de o banalitate rară pentru că avem mărturia lui, rezultatele și nu se ocupă de restul crimei. Avem un tip care lasă urme, avem în cazul Alexandrei proba, recunoașterea lui și confirmarea ADN-ului. Dar ei în fiecare zi se fac că lucrează”, a spus Ion Cristoiu la Antena 3. 

×
Parteneri
Când vor crește pensiile românilor și cu ce procent. Anunțul momentului
x close