Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu critică reacția președintelui Iohannis față de revocarea lui Lazăr: „E clar că e o incapacitate de a stăpâni limba română”

Ion Cristoiu critică reacția președintelui Iohannis față de revocarea lui Lazăr: „E clar că e o incapacitate de a stăpâni limba română”

Ion Cristoiu critică reacția președintelui Iohannis față de revocarea lui Lazăr: „E clar că e o incapacitate de a stăpâni limba română”
25 Oct 2018   •   18:07

Ion Cristoiu a comentat reacția lui Iohannis după ce a primit raportul în care se cere revocarea lui Augustin Lazăr. 

„Domnul președinte l-a citit. Spune că modul de prezentare a fost defectuos. Poate raportul, poate argumentele. Dar e clar că e o incapacitate de a stăpâni limba română. E limpede că această reacție a președintelui este și o urmare a întregii divizii a SRI. Eu consider că SRI se implică”, a spus jurnalistul.

„Să nu uităm că timp de două mandate, acești tipi de la SRI erau puternici. Erau ca la securitate, venea unul la un politician, îi spunea gata, te fac președinte. Eu cunosc destul de bine capacitatea tuturor serviciilor de informații din lume, inclusiv CIA-ul. Câtă vreme nu există un pahar în care să stea puterea, instituția se lărgește. Nu numai Maior, Coldea, dar și portarii de acolo erau puternici. E greu ca această instituție, numită SRI, să intre în cazarmă. E greu, n-are cum. Atâta timp cât cineva nu-i dă peste labe. Și n-are cine”. 

 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Iohannis
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close