Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, despre Eurovision: Elena Gheorghe nu avea voce. Dan Manoliu ar fi trebuit să demisioneze

Ion Cristoiu, despre Eurovision: Elena Gheorghe nu avea voce. Dan Manoliu ar fi trebuit să demisioneze

Ion Cristoiu, despre Eurovision: Elena Gheorghe nu avea voce. Dan Manoliu ar fi trebuit să demisioneze
Sursa foto: Ion Cristoiu
18 Mai 2009   •   21:06

Dan Manoliu, şeful delegaţiei române la Eurovision, ar fi trebuit să îşi dea demisia în urma eşecului înregistrat de România în acest an. Declaraţia îi aparţine analistului Ion Cristoiu.

Invitat în ediţia de luni a emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea, Ion Cristoiu a discutat şi despre prestaţia Elenei Gheorghe la Eurovision.

Analistul este de părere că "domnişoara (n.r. Elena Gheorghe) nu a avut voce", iar spectacolul a lăsat de dorit.

Astfel, Ion Cristoiu susţine că şeful delegaţiei ar trebui să îşi prezinte demisia, aşa cum se procedează în alte ţări europene. Acest lucru nu se întâmplă, însă, pentru că "în România nu există această instituţie a asumării", mai consideră analistul.

Eurovision-ul a fost câştigat, în acest an, de către reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, care a obţinut cel mai mare punctaj din istoria concursului - 387 de puncte. Elena Gheorghe s-a clasat pe locul 19, obţinând doar 40 de puncte.Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, vijelii și grindină! București și alte 23 de județe vizate
x close