Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, despre întâlnirea dintre Iohannis și Trump: „Nu-l văd bine pe domnul președinte cu această vizită la Casa Albă”

Ion Cristoiu, despre întâlnirea dintre Iohannis și Trump: „Nu-l văd bine pe domnul președinte cu această vizită la Casa Albă”

Ion Cristoiu, despre întâlnirea dintre Iohannis și Trump: „Nu-l văd bine pe domnul președinte cu această vizită la Casa Albă”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
22 Aug 2019   •   23:45

Ion Cristoiu a comentat în emisiunea „Subiectiv” întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Donald Trump de la Casa Albă. 

„Eu am confruntat vizita de acum cu vizita din 2017. Domnul Iohannis a fost într-o vizită mai lungă și i s-a aranjat o primire la finalul vizitei. Deci data trecută el a vrut să fie primit de Trump și el a fost de acord. De data aceasta avem de-a face cu o convocare, nu e o invitație. Nu a avut alt program, decât să se ducă acolo. Donald Trump se află într-un război aproape pe viață și pe moarte cu liderii din vest. În această bătălie el încearcă ruperea unității europene prin atragerea estului. Are Polonia, Ungaria, Italia. În această dislocare Iohannis are un rol important pentru că el trece drept omul Germaniei. 

Domnul Iohannis a reușit să supraviețuiască jucând și cu unii și cu alții. De câte ori s-a pus o problemă, el a susținut că cele două părți trebuie să se înțeleagă, numai că pe zi ce trece se adâncește acest conflict. În aceste condiții, el va trebui să aleagă. Nu-l văd bine cu această vizită fiindcă acum trebuie să se grăbească să meargă la Berlin, dar apoi va avea probleme cu America”, a spus Cristoiu. 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close