Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, după ce PSD a decis remanierea lui Toader: „Credeam că în partidul acesta și-au mai păstrat unii luciditatea. Le-a luat Dumnezeu mințile”

Ion Cristoiu, după ce PSD a decis remanierea lui Toader: „Credeam că în partidul acesta și-au mai păstrat unii luciditatea. Le-a luat Dumnezeu mințile”

Ion Cristoiu, după ce PSD a decis remanierea lui Toader: „Credeam că în partidul acesta și-au mai păstrat unii luciditatea. Le-a luat Dumnezeu mințile”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
17 Apr 2019   •   16:15

Ion Cristoiu a avut o primă reacție după ce membrii PSD au decis va ministrul Justiției, Tudorel Toader, să fie remaniat. 

„Votul acesta zdrobitor, cum i se spune, arată că aceste organisme care sunt alcătuite teoretic din oameni înțelepți pot să o ia razna în grup. Ce s-a întâmplat astăzi, mie mi se pare un dezastru pentru PSD, un dezastru pe care l-au votat într-un entuziasm ieșit din comun, cu o singură excepție. Dacă era jumătate la jumătate, 80 la 20, puteam să cred că în partidul acesta, care era un partid serios, și-au mai păstrat unii luciditatea, dar văd că tuturor le-a luat Dumnezeu mințile”, a spus jurnalistul la Antena 3. 

„Și punctul de vedere privind restructurarea lui Dragnea și celălalt împotriva restructurării sunt niște ciudățenii. Restructurarea unui guvern e o măsură care se ia de obicei de un partid pentru a căpăta un nou suflu. Ajung la concluzia că nu e bine organizat guvernul, restructurarea e aproape cu schimbarea guvernului. Ar fi o posibilă soluție de rezervă în cazul în care președintele nu acceptă remanierea”. 

Ion Cristoiu e de părere că președintele României nu va semna remanierea ministrului Justiției. 

„După părerea mea, Klaus Iohannis nu va semna remanierea lui Tudorel Toader”, a mai spus jurnalistul. 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close