Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, după incidentele din Piața Victoriei: „Sunt mai multe lucruri suspecte”

Ion Cristoiu, după incidentele din Piața Victoriei: „Sunt mai multe lucruri suspecte”

Ion Cristoiu, după incidentele din Piața Victoriei: „Sunt mai multe lucruri suspecte”
15 Aug 2018   •   17:44

Jurnalistul Ion Crisotiu a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre neregulile observate în urma incidentelor din Piața Victoriei. 

„Eu plec de la o premisă, care văd că nu e numai a mea. Tulburările de pe 10 august arată o mobilizare financiară a serviciilor lui Klaus Iohannis. Am auzit că s-a terminat vineri. Nu. Trebuia de vineri să se creeze imaginea următoare: Guvernul PSD sub influența lui Liviu Dragnea a reprimat brutal oameni pașnici. Am două lucruri suspecte. Cei care au bătut jandarmerița au fost arestați preventiv prea repede. Unul din ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deși nu s-a găsit pistolul. E inadmisbil ca adjunctul Parchetului Militar să-mi spună mie că Jandarmeria a fost agresivă. Păi de unde știe? El face o anchetă”, a spus Ion Cristoiu

„Eu nu sunt de acord cu acțiunea violentă a jandarmilor, dar ei au fost lucrați înainte de miting. În timpul mitingului, tinerii nu făceau altceva decât să-i insulte și să le ia scutul”.

„Atrag atenția că SRI nu a avut nicio intervenție publică până acum. Nu e normal din partea SRI să vină și să spună câte ceva?”, a mai spus Cristoiu. 

Ion Cristoiu spune că e posibil ca Guvernul să cadă după ce premierul Dăncilă își dă demisia. 

„Nu v-ați gândit că poate să demisioneze Viorica Dăncilă? Poate nu mai suportă presiunea, scandalul internațional”, a mai spus jurnalistul. 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close