Antena 3 Actualitate Ion Cristoiu, ipoteză cu privire la cazul fetiței din Baia de Aramă: „Este ceva în neregulă cu această adopție internațională”

Ion Cristoiu, ipoteză cu privire la cazul fetiței din Baia de Aramă: „Este ceva în neregulă cu această adopție internațională”

28 Iun 2019   •   19:02
Ion Cristoiu, ipoteză cu privire la cazul fetiței din Baia de Aramă: „Este ceva în neregulă cu această adopție internațională”

Jurnalistul Ion Cristoi a reacționat vineri seară la Antena 3, cu privire la cazul fetiței din Baia de Aramă care a devenit un subiect de interes național pentru presă, cât și pentru cetățenii României.

„Principalele personaje de acolo sunt cele două instituții ale statului pededist, Direcţia de Protecţie a Copilului Mehedinţi și Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului, nu procurorul. Mă raportez la România, unde nimic nu se rezolvă. În cazul acesta, în care doi cetățeni voiau să înfieze o fetiță, și la asta instituțiile statului se iuțesc”, a declarat jurnalistul.

Citește Și Ion Cristoiu: „Mesajul pentru PSD a fost simplu. Cine va face ca Liviu Dragnea, ca el va sfârși”

Acesta a afirmat că în cazul fetiței din Baia de Aramă, există posibilitatea  să existe un ordin de la Ambasada Americană.

„Este ceva în neregulă cu această adopție internațională. Urmăriți cine a fost în America anul acesta dintre demnitari și vedeți descoperi răspunsul la enigmă. Acolo orice demnitar de-al nostru care se duce, se începe un lobby uriaș al adopților”, a mai precizat Ion Cristoiu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close