Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, ipoteză cu privire la cazul fetiței din Baia de Aramă: „Este ceva în neregulă cu această adopție internațională”

Ion Cristoiu, ipoteză cu privire la cazul fetiței din Baia de Aramă: „Este ceva în neregulă cu această adopție internațională”

Ion Cristoiu, ipoteză cu privire la cazul fetiței din Baia de Aramă: „Este ceva în neregulă cu această adopție internațională”
28 Iun 2019   •   19:02

Jurnalistul Ion Cristoi a reacționat vineri seară la Antena 3, cu privire la cazul fetiței din Baia de Aramă care a devenit un subiect de interes național pentru presă, cât și pentru cetățenii României.

„Principalele personaje de acolo sunt cele două instituții ale statului pededist, Direcţia de Protecţie a Copilului Mehedinţi și Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului, nu procurorul. Mă raportez la România, unde nimic nu se rezolvă. În cazul acesta, în care doi cetățeni voiau să înfieze o fetiță, și la asta instituțiile statului se iuțesc”, a declarat jurnalistul.

Citește Și Ion Cristoiu: „Mesajul pentru PSD a fost simplu. Cine va face ca Liviu Dragnea, ca el va sfârși”

Acesta a afirmat că în cazul fetiței din Baia de Aramă, există posibilitatea  să existe un ordin de la Ambasada Americană.

„Este ceva în neregulă cu această adopție internațională. Urmăriți cine a fost în America anul acesta dintre demnitari și vedeți descoperi răspunsul la enigmă. Acolo orice demnitar de-al nostru care se duce, se începe un lobby uriaș al adopților”, a mai precizat Ion Cristoiu.

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Baia de Arama jurnalist sorina
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close