Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: Klaus Iohannis va cere demisia Guvernului

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis va cere demisia Guvernului

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis va cere demisia Guvernului
13 Aug 2018   •   17:58

Jurnalistul Ion Cristoiu a intrat prin telefon la Antena 3 și și-a exprimat opinia în legătură cu declarațiile pe care crede că le va face președintele Iohannis în această seară. 

„Există două posibilități. Președintele să iasă și să detensioneze situația, spunând că trebuie o analiză serioasă a ce s-a întâmplat, să vedem și de ce au fost violențe și de ce jandarmii au acționat neprofesionist. Dar acesta e un scenariu idealist, optimist. Scenariul meu realisto-pesimist este următorul: Domnul Klaus Iohannis iese și toarnă gaz pe foc, adică cere demisia Guvernului. Cred că va pune și un termen pentru a ridica tensiunea în Piață”, a spus Cristoiu. 

„Dărâmarea Guvernului va dura puțin. Mie îmi semnalează că e ceva în neregulă continuarea demonstrațiilor. Huliganii nu au fost identificați, ăștia erau ai lui Dragnea, au dispărut, nu mai există. Toată mașinăria propagandistică, inclusiv povestea cu Jandermeria, e pe teza aceasta. Un miting pașnic a fost reprimat brutal de Dragnea care era supărat pe mitingul pașnic. Nu era asta teza? Au fost și violențe și exagerări din partea Jandarmieriei..”, a mai spus Cristoiu. 

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close