Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: "Odată cu Viorica Dăncilă, ar trebui să plece toată conducerea restrânsă a PSD. Au pierdut alegerile, asta e viața"

Ion Cristoiu: "Odată cu Viorica Dăncilă, ar trebui să plece toată conducerea restrânsă a PSD. Au pierdut alegerile, asta e viața"

Ion Cristoiu: "Odată cu Viorica Dăncilă, ar trebui să plece toată conducerea restrânsă a PSD. Au pierdut alegerile, asta e viața"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
25 Noi 2019   •   19:14

Ion Cristoiu a declarat că plecarea Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD ar fi un pas normal, după rezultatul slab obținut în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, dar că și ceilalți aflați la conducerea formațiunii politice ar trebui să se retragă. 

"Eu cred că e prea târziu ceea ce se întâmplă acum. Se negociază plecarea Vioricăi Dăncilă, predarea puterii. Dăncilă, dacă demisiona aseară, era o uriașă lovitură bună pentru ea, în primul rând. Pentru că imaginea ei a fost de "proastă". Atunci când o să discutăm situația din PSD, o să vedem ce mișcare extraordinară a fost trecerea de la "fiara" Dragnea la imaginea publică ce promovează ideea de "mi-e rușine de PSD deoarece e condus de Viorica Dăncilă". 

Începând de azi-dimineață, partidul a revenit ca imagine la ce știm noi. Adică se ceartă între ei, se cere demisia, se negociază. Din punctul acesta de vedere, e cam târziu pentru PSD. Odată cu Viorica Dăncilă, trebuie să plece toată conducerea aceasta restrânsă. Au pierdut alegerile, asta e viața. Ideea unor negocieri nu fac bine PSD. După ce se spune că a predat pașnic puterea, din câte știu eu Marcel Ciolacu va fi doar interimar, se va da puterea altcuiva. Așa sunt calculele", a spus jurnalistul Ion Cristoiu la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu viorica dancila
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close