Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu recunoaşte că preşedintele solicită prezenţa la televizor: Traian Băsescu s-a cerut la un interviu

Ion Cristoiu recunoaşte că preşedintele solicită prezenţa la televizor: Traian Băsescu s-a cerut la un interviu

Ion Cristoiu recunoaşte că preşedintele solicită prezenţa la televizor: Traian Băsescu s-a cerut la un interviu
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    18 Feb 2013   •   16:31

Ion Cristoiu recunoaşte, într-un editorial publicat în Evenimentul zilei, că preşedintele Traian Băsescu solicită prezenţa la televizor când are ceva de transmis.

Ultima oară, şeful statului a avut o astfel de apariţie săptămâna trecută, când a lansat un atac deosebit de dur la adresa lui Vasile Blaga şi a ridicat-o în slăvi pe Elena Udrea.

Băsescu, întrebat cine e mai potrivit la şefia PDL dintre Udrea şi Blaga. Ce a răspuns şeful statului

"Joi, 14 februarie 2013, Traian Băsescu a acordat un interviu definit prin aceleaşi note ca şi cel din 27 noiembrie 2012. Şi când spun asta iau în considerare nu atât faptul că l-a acordat tot lui Robert Turcescu şi tot postului B1 TV, cât faptul că, deşi au fost abordate o mie şi una de chestiuni, esenţa dialogului l-a constituit motivul pentru care Traian Băsescu s-a cerut la un interviu: spectaculoasa atacare a PDL. Altfel zis, Traian Băsescu şi-a programat acest interviu pentru a lansa cel mai dur atac asumat în cei opt ani de mandat împotriva unui partid de pe eşichierul politic al ţării", scrie Ion Cristoiu.




Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, duminică, despre faptul că Vasile Blaga a spus că românii ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea, de aici şi criticile la adresa conducerii PDL, el răspunzând: "O, săracul!".

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Vorbe Grele", a intervenit telefonic, în direct, la Antena 3 şi a comentat pe marginea acestui subiect.


Citeşte şi:

Blaga îi răspunde lui Băsescu: E mai uşor să distrugi decât să construieşti


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close