x close

Ion Cristoiu, scenariu-bombă despre cazul crimelor din Caracal: E un personaj fantastic. Gheorghe Dincă e pus să recunoască ce nu a făcut

14 Aug 2019   •   18:42
Ion Cristoiu, scenariu-bombă despre cazul crimelor din Caracal: E un personaj fantastic. Gheorghe Dincă e pus să recunoască ce nu a făcut foto: captura Antena 3

Ion Cristoiu susține că Gheorghe Dincă este un personaj fantastic. Jurnalistul a declarat că Dincă a fost pus să recunoască faptele pe care nu le-a comis.

”Duminică seară are loc un mare miracol în istoria anchetei. Gheorghe Dincă a susținut până duminică la prânz că nici nu le cunoaște pe fete. La scurt timp, avocatul vine și spune că a recunoscut. Ne așteptam ca el să zică și să prezinte în 30 de pagini cum s-a întâmplat.

Gheorghe Dincă a fost pus să recunoască faptul că acele bijuterii sunt ale Alexandrei. Eu cred că Dincă nu spune nimic. Cred că e un fel de personaj fantastic, o hologramă, care e inexistent.

Dincă a recunoscut ce n-a făcut. Omul e sincer. Una e să spună am ucis-o și una e să spună și cum și unde”, a spus Cristoiu.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati