Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, scenariu exploziv: „Opoziția va pierde alegerile prezidențiale”

Ion Cristoiu, scenariu exploziv: „Opoziția va pierde alegerile prezidențiale”

Ion Cristoiu, scenariu exploziv: „Opoziția va pierde alegerile prezidențiale”
09 Iun 2019   •   20:24

Jurnalistul Ion Cristoiu a adus un astfel de scenariu, în contextul în care Klaus Iohannis și Opoziția au transformat alegerile europarlamentare în alegeri parlamentare, promițând două lucruri: căderea Guvernului și aplicarea Referendumului prin introducerea în legislație.

„Opoziția nu poate să depună moțiune de cenzură dacă nu este sigură. Rezultatele din 26 mai nu au fost supuse niciunei dezbateri independente. Este un moment istoric și un moment foarte ciudat. Opoziția și Klaus Iohannis se află sub o presiune uriașă. PNL și Klaus Iohannis au schimbat alegerile europarlamentare în alegeri parlamentare”, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

„Suntem la două săptămâni după ce alegerile europarlamentare s-au încheiat, Guvernul nu a căzut, ei nu au depus moțiune de cenzură, ba chiar în urma unei pripeli a doamnei Turcan ei au pierdut și la Camera Deputaților. Dacă ei nu ajung acum la putere, pierd prezidențialele”, a subliniat jurnalistul Cristoiu.

×
Subiecte în articol: PNL opozitie Ion Cristoiu Klaus Iohannis
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close