Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu se simte rău după ce a făcut doza de rapel

Ion Cristoiu se simte rău după ce a făcut doza de rapel

Gazetarul Ion Cristoiu a declarat, luni, la Sinteza zilei, că se simte rău după ce a primit a doua doză de vaccin, cea de rapel.

Ion Cristoiu se simte rău după ce a făcut doza de rapel
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    08 Feb 2021   •   23:15

"Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul, cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam.

După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că exist posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne. Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune.

Starea este de sfârșeală odată ce eu care sunt un tip... beau cafele de rup și de abia reușeam să vorbesc. Am înțeles că au fost situații în care anumite persoane nici nu au putut să conducă", a mărturisit Ion Cristoiu.

Jurnalistul a ținut să sublinieze că nu duce o campanie împotriva vaccinării.

"Am înțeles că la al doilea e mai complicat, că trebuie să iei și paracetamol. Circulă pe Facebook tot felul de medicamente pe care trebuie să le iei. Eu am ridicat o problemă fundamentală și anume: 1. sigur e bine că ne vaccinăm, dar campanie de vaccinare nu trebuie să ia aspectul unei întreceri socialiste, adică să se spună că poți avea, să se facă recomandări - nu am auzit niciun medic să spună dacă vă simțiți obosiți, culcați-vă", a adăugat Cristoiu.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Ion Cristoiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close