Antena 3 CNN Actualitate Noi date despre starea de sănătate a fostului ministru, Ion Ștefan, după ce o macara s-a prăbușit peste el

Noi date despre starea de sănătate a fostului ministru, Ion Ștefan, după ce o macara s-a prăbușit peste el

Noi date despre starea de sănătate a fostului Ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan.

Noi date despre starea de sănătate a fostului ministru, Ion Ștefan, după ce o macara s-a prăbușit peste el
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    01 Apr 2021   •   07:59

Acesta se află în continuare în stare gravă, dar stabilă, este conștient și cooperant, spun medicii. 

Ion Ștefan a fost transferat de urgență cu un elicopter de la Focșani la Spitalul Floreasca din Capitală după ce o macara s-a prăbușit peste el, chiar în fabrica pe care o deține.

În momentul în care s-a produs accidentul, fostul ministru verifica stadiul unor lucrări în hala fabricii pe care o deține. La un moment dat, o macara încărcată cu materiale s-a prăbușit peste el. 

În urma accidentului, politicianul ar fi suferit mai multe răni la cap și la mâini, dar și la picior. 

”S-a deplasat la fața locului un inspector de muncă din cadrul compartimentului ”Securitate și sănătate în muncă”, ce a demarat cercetările pentru eveniment și vom stabili la finalul cercetărilor dacă este sau nu accident de muncă”, a declarat Eliza Botezatu, șef ITM Vrancea.

”Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Focșani a intervenit în cartierul Mândrești, din municipiul Focșani, pentru preluarea unui pacient care în urma unui accident provocat de un accident a suferit mai multe traumatisme. Persoana de sex masculin a fost preluată în stare de conștiență, stabil hemodinamic și transportată la Unitatea Primiri Urgențe Focșani”, a declarat Cristina Pîrvu, purtător de cuvânt ISU Vrancea. 

Medicii de la Spitalul de Urgență din Focșani au decis să îl trimită pe deputat la Spitalul Floreasca din Capitală, cu un elicopter SMURD.

Polițiștii au început o anchetă. 

”În cauză a fost întocmai un dosar penal în care se efectuează cercetarea pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Paula Enache, purtător de cuvânt IPJ Vrancea. 

Surse susțin că starea deputatului rămâne gravă. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close