Antena 3 CNN Actualitate Ion Țiriac, declarație-surpriză despre un român celebru: „E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”

Ion Țiriac, declarație-surpriză despre un român celebru: „E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”

Pe Ion Țiriac și Ilie Năstase îi leagă o prietenie întinsă pe un număr foarte mare de ani. Recent, Țiriac a făcut o declarație foarte interesantă despre Ilie Năstase spunând că fostul mare campion este cel mai inteligent om din lume și nu a muncit o zi în viața sa.

Ion Țiriac, declarație-surpriză despre un român celebru: „E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    07 Sep 2020   •   18:45

„Ilie Năstase e cel mai inteligent om de pe această planetă. Are 80 sau 85 de ani și nu a muncit nicio zi în viața lui. Iar acum i-a cumpărat soției o mașină de 250.000 de euro. Am auzit că Rădoi vrea să-și facă o mașină cadou dacă va califica naționala. Să vorbească cu Ilie. Mă întreb ce-și va mai cumpăra acum. Am auzit că avioanele s-au ieftinit”, a declarat Țiriac, potrivit GSP.ro.

Nu a durat mult și a venit și replica lui Ilie Năstase.

„Bancurile lui sunt vechi. Mai ajungeam eu numărul unu în lume dacă nu aș fi muncit? Nu cred! În vremea mea mă luptam cu titani ai tenisului, trebuia să muncesc pe brânci ca să-i înving. Credeți că era ușor?

S-a dat și el deștept. Da, poate că n-am muncit cât a muncit el, asta da, așa e, dar am muncit mult și eu. Toți muncim în viață. Mai mult sau mai puțin. Pentru un vis, pentru familie, pentru noi, pentru cei dragi", a spus Năstase, conform digisport.ro.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Ilie Nastase
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close