Antena 3 CNN Actualitate Ion Țiriac, despre Guvernul Cioloș: ''Doar în dictaturi ar putea fi așa ceva''

Ion Țiriac, despre Guvernul Cioloș: ''Doar în dictaturi ar putea fi așa ceva''

Ion Țiriac, despre Guvernul Cioloș: ''Doar în dictaturi ar putea fi așa ceva''
27 Noi 2015   •   13:10

Omul de afaceri Ion Tiriac sustine ca doar in statele cu dictatura exista guvern fara oameni politici. De asemenea, fostul tenismen subliniaza ca nicio tara europeana nu a avut, in ultimii 3 ani, cresterea economica a Romaniei, scrie ziare.com.

"Domne, au pus un guvern despre care spune toata lumea ca e un guvern de tehnocrati. Eu sunt foarte inteligent, dar de data asta imi dau seama ca sunt prost. Nu inteleg cum un guvern care e facut numai din tehnocrati, fara sustinere politica, poate sa faca un sfert de lege care in Parlament trebuie sa treaca.

Iti spun ca o sa fie foarte greu anul asta, pentru ca nu exista un guvern politic. Nu exista tara in lumea asta, in afara tarilor cu dictatori, sa aiba asa ceva!", a spus Tiriac, la Smart FM.

De asemenea, Tiriac a vorbit despre majorarea anuntata pentru salariile bugetarilor, dar si despre cum a fost posibil ca in urma protestelor sa fie rasturnat un guvern.

"Salarii mai mari? Atentie, nu suntem atat de rai. In ultimii trei ani, in toata Europa, n-a avut nimeni cresterea noastra economica.

Oamenii din strainatate nu inteleg cum 30 de mii de oameni au putut sa dea jos Guvernul. Nu poti sa faci miting fara autorizatie. Ma intreaba oamenii 'Tiriac, ce se intampla la voi in tara?'", a mai spus omul de afaceri.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti seara, legea privind majorarea salariilor bugetarilor cu 10 la suta. Dupa ce presedintele si-a dat acordul, legea va intra in vigoare de la 1 decembrie. De aceasta masura ar urma sa beneficieze 200.000 de angajati.

Cresterea salariilor bugetarilor cu 10% incepand din acest an a fost adoptata, pe 11 noiembrie, de Camera Deputatilor, for decizional.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Dacian Cioloş Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close