Antena 3 CNN Actualitate Ion Ţiriac dezvăluie cel mai mare regret al vieţii sale: "Asta preia controlul asupra ta"

Ion Ţiriac dezvăluie cel mai mare regret al vieţii sale: "Asta preia controlul asupra ta"

Ion Țiriac, unul dintre oamenii care au reușit să acumuleze de-a lungul vieții o avere impresionantă, a dezvăluit care este cel mai mare regret al său.

Ion Ţiriac dezvăluie cel mai mare regret al vieţii sale: "Asta preia controlul asupra ta"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2021   •   23:32

Ion Ţiriac, fost mare tenismen şi unul dintre oamenii care au reușit să acumuleze de-a lungul vieții o avere impresionantă, a vorbit despre părțile negative ale succesului.

Omul de afaceri a precizat că toată cariera sa, în tenis cât şi în afaceri, a fost dominată de nevoia de succes. Acest obiectiv l-a împiedicat să se gândească şi la alte arii din viaţa sa, iar acum regretă că nu a putut împărți mai bine acel timp.

”Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 08:00 dimineața, să termin la 17:00, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a mărturisit Ion Țiriac, în timpul unui interviu acordat unei reviste adresate pasionaților de mașini.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac avere familie timp
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close