Antena 3 CNN Actualitate Ion Țiriac, interceptat abuziv telefonic și ambiental de DNA

Ion Țiriac, interceptat abuziv telefonic și ambiental de DNA

Ion Țiriac, interceptat abuziv telefonic și ambiental de DNA
Sursa foto: foto: Agerpres
02 Ian 2019   •   23:27

Procurorul Carmen Damian, un personaj controversat din DNA, care a instrumentat dosarul de santaj al Marianei Rarinca, in urma plangerii facute de fosta sefa a ICCJ, Livia Stanciu și care a dispus NUP lui Traian Băsescu în dosarul care viza legalitatea încheierii unor contracte de către Costel Căşuneanu cu Ministerul Transporturilor şi Primăria Municipiului Bucureşti, în anul 2012, a decis interceptarea omului de afaceri Ion Țiriac.

Informația a fost prezentată, miercuri, în "Ediția specială" moderată de Oana Zamfir.

"Un abuz uriaș împotriva celui mai bogat român și unuia dintre cei mai cunoscuți români. Doamna Carmen Damian a decis interceptarea omului de afaceri Ion Țiriac, care nu a avut nicio treabă nici cu furăciunile, nici cu politicul. Telefonul, ambiental. Locuința știm cert că i-au supravegheat-o", a spus Oana Zamfir.

Unul dintre motivele pentru care procuroarea Carmen Damian a dispus inteceptarea lui Ion Țiriac a fost că magnatul locuiește foarte aproape de Elan Schwartzenberg.

"Pentru că stă foarte aproape de Elan Schwartzenberg și pentru că e posibil ca fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruț Marta, să fi trecut prin zona casei lui Ion Țiriac", a explicat Berta Popescu, senior-editor Antena 3.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Codrut Marta
Parteneri
Salariul vine mai devreme în aprilie! Vești bune pentru români
x close