Antena 3 CNN Actualitate Ioana Țiriac, singura fiică a miliardarului, este așteptată în Romania cu un cadou în valoare de 350.000 de euro

Ioana Țiriac, singura fiică a miliardarului, este așteptată în Romania cu un cadou în valoare de 350.000 de euro

Ioana Țiriac este așteptată acasă, de tatăl ei, cu un cadou de Crăciun la care foarte puțini îndrăznesc măcar să viseze.

Ioana Țiriac, singura fiică a miliardarului, este așteptată în Romania cu un cadou în valoare de 350.000 de euro
Sursa foto: Instagram / Ioana Țiriac
de Laura Dinu    |    20 Dec 2021   •   13:20

Este vorba despre o mașină Mercedes AMG GT, a cărei valoare depășește 350.000 de euro și care a intrat deja în salonul auto al lui Ion Țiriac, în așteptarea revenirii fiicei preaiubite din Statele Unite. 

Ion Alexandru Țiriac este cel care a dezvăluit prețiosul dar, pe o rețea socială. Acesta a publicat o fotografie cu mașina în care a etichetat-o pe sora lui. 

”Crăciun fericit”, a fost mesajul atașat de Ion Alexandru Țiriac, alături de un emoticon cu un cadou, potrivit DigiSport

Ioana Țiriac îi moștenește frumusețea mamei sale, Sophia Ayad. Tânăra a locuit la Monte Carlo, alături de mama sa, după care a terminat Liceul American din București iar acum s-a mutat în Miami, unde își continuă studiile. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Performanțe Mercedes-Benz AMG GT Black Series

Mercedes-Benz AMG GT Black Series a stabilit recent performanța de 6:43,616 minute pe circuitul de la Nurburgring, surclasând cu peste o secundă titularul recordului anterior – Lamborghini Aventador SVJ.

Bazat îndeaproape pe modelul de curse GT3, GT Black Series dispune de un puternic motor AMG V8, 4000 cmc, care produce 730 CP și dezvoltă un cuplu maxim de 800 Nm.

Mașina atinge 100 km/h în doar 3,2 secunde, iar viteză maximă la care ajunge este de 325 km/h.

Modelul integrat în galeria Țiriac Collection este dotat cu amortizoare ajustabile similare celor de la AMG GT R Pro, care permit selectarea funcțiilor Confort, Sport și Sport Plus.

Funcția Sport Plus este concepută pentru a fi utilizată pe circuit, având o caracteristică inteligență care poate măsura netezimea suprafeței pistei și care poate regla setările automobilului pentru a maximiza aderența.

Modelul include jante speciale din aliaj forjat și anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2, proiectate special pentru acesta.

×
Subiecte în articol: Ioana Țiriac Ion Tiriac
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close