Antena 3 CNN Actualitate Ion Toma, liderul umanist din Olt: Este momentul zero, momentul cel mai bun pentru armistițiul româno-român

Ion Toma, liderul umanist din Olt: Este momentul zero, momentul cel mai bun pentru armistițiul româno-român

Ion Toma, liderul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Olt, spune că pentru România a venit un adevărat ”moment zero” și că noi toți trebuie să decidem ce vrem să facem cu viitorul acestei țări.

Ion Toma, liderul umanist din Olt: Este momentul zero, momentul cel mai bun pentru armistițiul româno-român
Sursa foto: Foto: Facebook/Ion Toma
30 Apr 2020   •   14:18

Fără a uita că suntem membri ai NATO și UE, românii ar trebui să se apuce singuri de treabă, fără să aștepte ca alții să le rezolve toate problemele.

Ion Toma dă exemplul agriculturii românești, acolo unde în ciuda pământurilor fertile și a suprafețelor întinse de teren, practicăm o agricultură de subzistență.

” Degeaba suntem invidiați pentru suprafețele mari de teren dacă ne-am făcut singurii viața grea distrugându-ne capacitatea productivă și condamnându-ne la practicarea unei agriculturii de subzistență pentru o mare parte din suprafața divizată între prea mulți (și fără de putere) proprietari. Această mare suprafață a fost foarte ușor de luat de străini. Acum muncesc sărmanii de români pe pământurile înstrăinate vândute pe nimic”, arată Ion Toma într-o postare pe Facebook.

Soluția propusă de liderul umanist este să începem să punem accent pe școală și educație, dar și pe liderii patrioți care au viziune și coloană vertebrală.

 

ARMISTIȚIUL ROMÂNO-ROMÂN... Această criză ne spune un lucru clar: că trebuie să începem să gândim cu mintea noastră,...

Posted by Ion Toma on Sunday, April 26, 2020

×
Subiecte în articol: Ion Toma
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close