Antena 3 CNN Actualitate Ionel Blănculescu, fost ministru în Guvernul PSD, secretar al Consiliului consultativ creat de Ungureanu

Ionel Blănculescu, fost ministru în Guvernul PSD, secretar al Consiliului consultativ creat de Ungureanu

Ionel Blănculescu, fost ministru în Guvernul PSD, secretar al Consiliului consultativ creat de Ungureanu
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    03 Apr 2012   •   19:09

Fostul ministru delegat pentru coordonarea autorităţilor de control din Guvernul Năstase, Ionel Blănculescu, este secretarul noului Consiliu consultativ pentru mediul de afaceri, care s-a reunit marţi în prima şedinţă, sub conducerea premierului Mihai-Răzvan Ungureanu, informează Agerpres.

La prima reuniune a consiliului, premierul Ungureanu i-a mulţumit coordonatorului, Răsvan Radu, director executiv al UniCredit Ţiriac Bank, pentru sprijinul pe care i l-a oferit în crearea structurii, dar şi lui Ionel Blănculescu, pentru "truda pe care o va face de acum înainte" ca secretar al consiliului.

Şeful Guvernului a precizat că va decide temele de discuţie în cadrul întâlnirilor lunare ale Consiliului, pe baza propunerilor venite dinspre membri şi centralizate la secretar.

"Participarea trebuie să fie activă şi nu reactivă şi să vină către Guvern, către prim-ministru, sub formă de propuneri, de sugestii, iniţiative făcute în nume propriu sau în numele unui grup de agenţi economici, ai unei asociaţii profesionale. Acest flux va fi centralizat la nivelul secretariatului, sintetizat şi prezentat apoi cât se poate de repede primului-ministru. Şi pe această bază, prim-ministrul va putea decide şi temele de discuţie în cadrul întâlnirilor lunare", a explicat premierul funcţionarea Consiliului consultativ pentru mediul de afaceri.

×
Subiecte în articol: Mihai-Razvan Ungureanu
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close