Antena 3 CNN Actualitate Ionuţ Budişteanu, învingător la Salonul de la Geneva: A fost o mare bucurie; aceste proiecte au acum şi brevetare

Ionuţ Budişteanu, învingător la Salonul de la Geneva: A fost o mare bucurie; aceste proiecte au acum şi brevetare

Ionuţ Budişteanu, învingător la Salonul de la Geneva: A fost o mare bucurie; aceste proiecte au acum şi brevetare
Sursa foto: Foto:Facebook/ Budisteanu Ionut Alexandru
22 Apr 2015   •   08:53

Ionuţ Budişteanu s-a întors învingător de la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva. A obţinut o medalie de aur de la Institutului Francez pentru Inventatori, precum şi medalia de argint pentru prezentarea proiectului său în cadrul Salonului de Inventică.

Ionuţ Budişteanu a adus acasă medaliile câştigate la prestigiosul salon de inventică de la Geneva.

"Juriul a fost foarte încântat. Am obţinut două medalii, una de argint, de la salon, şi o medalie de la un institut al inventatorilor din Franţa. Pentru mine a fost o mare bucurie pentru că aceste proiecte au acum şi brevetare, verificare internaţională în domeniul de inventivitate", a declarat inventatorul Ionuţ Budişteanu, membru al clubului de excelenţă Dan Voiculescu.

Ionuţ a reuşit să impresioneze juriul cu un dispozitiv electronic, capabil să proceseze în timp real imaginile, pentru a detecta comportamentele anormale şi a transmite avertizările necesare, cu aplicaţie imediată, de exemplu, în cazul unui jaf îndreptat împotriva unui bancomat.

De curând, Ionuţ a devenit antreprenor. Acesta şi -a deschis propriul laborator în oraşul său natal, Râmnicu Vâlcea.

"Mi am făcut o firmă, un laborator de electronică în care încerc să realizez un produs electronic, se numeşte Vision Bot. Este un robot industrial care asamblează plăci elctronice, în volume de câteva zeci de mii de noutăţi", a mai spus Ionuţ Budişteanu.

Ionuţ Budişteanu este membru al Clubului de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României din anul 2010.

×
Subiecte în articol: ionut budisteanu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close