Ionuţ Budişteanu: O plimbare mică ajută la democraţie

de G.S.    |    10 Aug 2014   •   17:04
Ionuţ Budişteanu: O plimbare mică ajută la democraţie
Tânărul Ionuţ Budişteanu participă la plimbare alături de familie. Tânărul a explicat că plimbarea ar putea ajuta puţin la democraţie.
 
"Am venit cu părinţii mei de la Rm. Vâlcea. O plimbare mică ne ajută la democraţie. Părinţii mei au fost la Revoluţie pentru democraţie şi acum ni se ia acest drept. În România s-a întâmplat ca pe timul lui Niro, în loc să se facă pâine s-a făcut circ, în loc să se dezvolte industria IT, în România s-au făcut procese, ca să dea românilor circ." 
 
"Sunt foarte mulţi români care îşi doresc o ţară mai bună, mai frumoasă, fără să ne cerem drepturile. Nu putem să ne rezolvăm în niciun fel, încercăm aşa. În 89 milioane de români au ieşit pe străzi pentru democraţie, pentru libertate. Nu se poate face o televiziune fără clădiri, fără spaţii, fără bani. Consider că acesta era scopul, exact înaintea campaniei electorale." 
 
Ionuţ Budişteanu este un tânăr de 19 ani din Râmnicu Vâlcea, care a ajuns să câştige zeci de premii internaţionale de prestigiu. 
 
Este informatician şi inventator. Este unul dintre mulţii copii geniali care s-au bucurat de susţinerea Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. 
 
Anul trecut, Ionuţ ne-a făcut pe toţi mândri. A câştigat una dintre cele mai importante competiţii de ştiinţă şi inginerie pentru liceeni din lume. 
 

ExitPOLL
Parteneri
x close