Antena 3 Actualitate Ionuţ Dolănescu are COVID-19: "Am fost sceptic, dar iată că acest virus există”

Ionuţ Dolănescu are COVID-19: "Am fost sceptic, dar iată că acest virus există”

de Claudia Popovici    |    03 Noi 2020   •   19:45
Ionuţ Dolănescu are COVID-19: "Am fost sceptic, dar iată că acest virus există”

Artistul a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că el şi soţia sa Doiniţa, au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Ionuţ Dolănescu a precizat că nu a avut niciun simptom dar a făcut testul pentru depistarea noului coronavirus preventiv pentru că urma să plece în SUA să susţină un concert.

"Cred că este o formă uşoară, nu am simptome. Din fericire suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi astăzi (n.r. marţi) ar fi trebuit să fim în Statele Unite ale Americii să luam urnele cu asalt şi să votam în calitate de cetăţeni americani”, a precizat pentru Antena3, Ionuţ Dolanescu.

Artistul urma să lanseze în SUA un nou album muzical

"Trebuia să şi lansez zilele următoare un nou album cu orchestra din Chişinău, dar din păcate aceste lucruri nu se mai pot întâmpla”, a mai spus artistul

Ionuţ Dolanescu şi soţia sunt în izolare

“Stăm cuminți în carantină 14 zile, pentru că vineri am fost testaţi pozitiv cu Covid şi nu am mai putut zbura nici în SUA şi lansarea albumului nostru probabil că va avea loc doar online”, a mai spus Ionuţ Dolănescu pentru Antena 3.

Artistul recunoaşte că a fost sceptic în privinţa existenţei virusului COVID-19

"Trebuie să fim pozitivi. Din păcate trebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există, el trebuie tratat cu seriozitate. Trebuie să ne protejăm”, a mai spus artistul.

Soţia lui Ionuţ Dolănescu şi-a pierdut gustul şi mirosul

"Suntem bine, mulţumim lui Dumnezeu. Cu credintă şi cu speranţă cred că vom trece şi peste asta”, a concluzionat Ionuţ Dolănescu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ionut Dolanescu COVID-19

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close