Antena 3 CNN Actualitate Ionuţ Gologan şi-a sunat tatăl din închisoare. Ce mesaj i-a transmis românul condamnat la moarte în Malaezia

Ionuţ Gologan şi-a sunat tatăl din închisoare. Ce mesaj i-a transmis românul condamnat la moarte în Malaezia

Ionuţ Gologan şi-a sunat tatăl din închisoare. Ce mesaj i-a transmis românul condamnat la moarte în Malaezia
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
14 Ian 2017   •   10:06

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a ajuns la capătul puterilor. Tânărul a vorbit cu tatăl său în urmă cu câteva zile şi i-a spus că este pe punctul de a ceda în celula situată pe ”Culoarul morţii”, scrie cancan.ro.

”A vorbit cu tatăl lui şi i-a spus că nu este bine şi că spera să aibă o veste bună de sărbători în privinţa pedepsei. Tatăl lui Ionuţ mi-a spus că este extrem de îngrijorat pentru fiul său, după discuţia avută, referindu-se la starea în care se află fiul lui”, a declarat avocatul Artin Sarchizian, preşedintele Societăţii Române pentru Drepturile Omului.

Potrivit acestuia, mai există încă speranţe pentru Ionuţ. ”Nu este totul pierdut, pedeapsa cu moartea a fost suspendată în Malaezia şi se discută în legătură cu abolirea acesteia. Lui Ionuţ nu-i este deloc uşor în închisoare, însă trebuie să fie puternic şi să nu-şi piardă speranţa”, a mai spus preşedintele Societăţii Române pentru Drepturile Omului. Sarchizian a mai declarat că şi bunica lui Gologan este la pământ.

×
Subiecte în articol: Ionuţ Gologan
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close