Antena 3 CNN Actualitate Colegii polițistului de 34 de ani din Brașov, mort de COVID, mesaj extrem de trist: "Ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat..."

Colegii polițistului de 34 de ani din Brașov, mort de COVID, mesaj extrem de trist: "Ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat..."

Ionuț Hanganu, un polițist în vârstă de 34 de ani, din Brașov, șef al Biroului de Investigații Criminale din Poliția Transporturi Brașov, a murit joi după ce s-a infectat cu coronavirus, deși nu suferea de nicio altă boală.

Colegii polițistului de 34 de ani din Brașov, mort de COVID, mesaj extrem de trist: "Ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat..."
de Dan Gabor    |    07 Noi 2020   •   21:59

Starea de sănătate a polițistului s-a degradat rapid, a fost intubat, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Reprezentanții Sindicatului Europol au transmis un mesaj extrem de trist în memoria colegului lor.

”Ne mor polițiștii, ne mor...! Efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare, colegul nostru Ionuț Hanganu din cadrul IPJ Brașov pierzând, la doar 34 de ani, lupta cu virusul nemilos care a cuprins întreaga lume. Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că Ionuț a lăsat în urmă o soție și doi copii în vârsta de 3 și respectiv 7 ani ale căror destine sunt profund cutremurate.

În aceste clipe, în care atât familia cât și noi, colegii lui suntem vitregiți de un soț, părinte și camarad de nădejde, ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat să-și continue misiunea în ceruri, de unde va continua să-și vegheze familia și colegii la fel de bine și cu aceeași dragoste cum făcut-o și când se afla în preajma noastră”, au scris reprezentanții sindicatului pe Facebook.

Ionuț Hanganu va fi înmormântat duminică, 8 noiembrie. Cunoscuții săi pot să-i aducă un ultim omagiu. Colegii polițistului care se vor afla în teren sunt rugați ca la ora 12:00 să păstreze un moment de reculegere.

×
Subiecte în articol: Ionuț Hanganu politist mort COVID-19
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close