Antena 3 CNN Actualitate Iordache: Kovesi a fost revocată pentru management și acum vrea alt management, aici e cheia problemei

Iordache: Kovesi a fost revocată pentru management și acum vrea alt management, aici e cheia problemei

Iordache: Kovesi a fost revocată pentru management și acum vrea alt management, aici e cheia problemei
Sursa foto: foto: Agerpres
26 Feb 2019   •   19:14

Parlamentul European ar trebui să țină cont de evaluarea activității Codruței Kovesi la șefia Parchetului General și a DNA.

Citește și: Audieri în Comisia LIBE pentru funcția de șef al Parchetului European. Kovesi a intrat la audieri: Treaba mea este să fac ca justiția să funcționeze LIVE TEXT

Florin Iordache e de părere că nu anchetarea Codruței Kovesi ar trebui să conteze, ci revocarea ei din fruntea DNA, în urma unei evaluări negative:

”Nu cred că asta ar trebui să conteze, faptul că e suspectă sau nu e suspectă. Prezumția de nevinovăție există pentru toată lumea, cel puțin așa spunea și când era la DNA. Cred că mai mult ar trebui să conteze managementul de care a dat dovadă când a condus DNA-ul și Parchetul General, cred că asta ar fi important de precizat. Dacă a fost revocată pentru management și acum dorește un alt management, cred că aici este cheia problemei”, a spus Florin Iordache, la RFI.

Atenționat că managementul lui Kovesi a fost apreciat de Bruxelles, deputatul PSD a răspuns: ”Păi, managementul cred că trebuia apreciat în România și din câte știu eu, nu a fost apreciat corespunzător în România”.

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close