Antena 3 CNN Actualitate Iosif Koszeghi, celebru chirurg şi preşedinte al Colegiului Medicilor Neamţ, a murit de Covid-19: "Sunt absolut convins că a luat virusul din spital”

Iosif Koszeghi, celebru chirurg şi preşedinte al Colegiului Medicilor Neamţ, a murit de Covid-19: "Sunt absolut convins că a luat virusul din spital”

Specialistul avea 71 de ani şi fusese recent reales în funcţia de preşedinte. Iosif Koszeghi s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19, după ce a mers la spitalul din Piatra-Neamţ în seara teribilului incendiu de la ATI.

Iosif Koszeghi, celebru chirurg şi preşedinte al Colegiului Medicilor Neamţ, a murit de Covid-19: "Sunt absolut convins că a luat virusul din spital”
de Claudia Popovici    |    14 Dec 2020   •   19:45

Medicul Iosif Koszeghi a fost confirmat cu SARS-CoV-2 în urmă cu trei săptămâni. Iniţial chirurgul a fost tratat la spitalul de la Bisericani, însă după ce starea de sănătate i s-a agravat a fost transferat la un spital din Cluj, unde a şi pierdut lupta cu virusul.

Iosif Koszeghi s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19, după ce a mers la spitalul din Piatra-Neamţ în seara teribilului incendiu de la ATI.

"Sunt absolut convins că atunci a luat virusul şi l-a purtat mai cu simptome mai fără simptome cine mai dă atenţie”, a spus o cunoştinţă a medicului, la Antena 3.

De altfel, la acel moment medicul Iosif Koszeghi tragea un semnal de alarmă că în lupta cu virusul, chiar oamenii din linia întâi nu sunt protejaţi.

"Nu întâmplător sunt aici. Sunt alături de colegii mei. Partea prostă este că nu suntem îndeajuns de protejaţi”, a spus Koszeghi, în seara teribilului incendiu de la ATI Piatra Neamţ.

Toţi cei care l-au cunoscut deplâng trecerea sa în nefiinţă şi îşi aduc aminte de el ca un profesionist dedicat meseriei şi ca un om deosebit care avea tot timpul o vorbă bună pentru fiecare.

"Un moment trist pentru că ne aflăm în faţa unei pierderi pe care nu o putem gestiona fosrte bine în momentele acestea. Lasă un mare gol în urmă, pentru că dumnealui era întâi de toate un om, un om fermecător, un om plin de umor”, a spus un coleg al medicului.

"Un mare profesionalism. Nu făcea diferenţa între profesori universitari şi cerşetorul de rând care venea pe patul de spital”, a mai spus o colegă a medicului.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close