Antena 3 CNN Actualitate Ipoteze-șoc în criza copiilor infectați cu E.coli. Unii medici vorbesc despre efecte ale vaccinurilor

Ipoteze-șoc în criza copiilor infectați cu E.coli. Unii medici vorbesc despre efecte ale vaccinurilor

Ipoteze-șoc în criza copiilor infectați cu E.coli. Unii medici vorbesc despre efecte ale vaccinurilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Feb 2016   •   08:32
Lipsa unui răspuns clar despre sursa infectării copiilor care au dezvoltat sindrom hemolitic uremic lasă loc speculaţiilor, unele dintre ele de-a dreptul halucinante.

În timp ce unii medici spun că sursa îmbolnăvirii ar fi alimentele, alţii atrag atenţia că medicii şi specialiştii ar trebui să se gândească şi la vaccinuri.

Între timp, în Argeş şi Dolj sunt luate la control toate pieţele şi magazinele, pentru a testa alimentele.

Unul dintre medicii de la spitalul din Piteşti lansează o nouă ipoteză în privinţa valului de imbolnaviri in randul copiilor. Acesta spune că vaccinul antipoliomielitic are printre reacţiile adverse şi simptomele prezentate de bebeluşi.

Cel mai bun medic specialist în nefrologie pediatrică de la Spitalul Clinic de urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" spune că este foarte posibil ca bebeluşii să se fi imbolnavit dupa ce au mancat iaurt colorat, cu arome.

Toate pietele si magazinele din Arges si Dolj sunt acum controlate. Inspectorii ANSVSA iau probe din produse lactate, din carne, dar si de la fructe si legume.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close