Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză extremă în cazul femeii incendiate de la Ghimpaţi: ritual satanist

Ipoteză extremă în cazul femeii incendiate de la Ghimpaţi: ritual satanist

În urmă cu o săptămână, cadavrul unei femei a fost găsit ars în proporție de 90% într-o valiză, pe un câmp situat între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. În cadrul anchetei, autoritățile au luat în calcul şi o ipoteză extremă: femeia ar fi putut fi ucisă într-un ritual de natură satanică pentru sărbătoarea de Halloween.

Ipoteză extremă în cazul femeii incendiate de la Ghimpaţi: ritual satanist
de Claudia Popovici    |    06 Noi 2020   •   23:47

Sfârşitul lunii octombrie marchează o zi a sărbătorii păgâne, de onorare a morţilor. În urmă cu 2000 de ani, pentru a evita acele prezenţe ”întunecate” şi pentru a îndepărta pericolul, vechii celţi aprindeau focuri în aer liber.

Autorităţile au luat în calcul şi această ipoteză extremă, notează gandul.ro  

Femeia ar fi putut fi sacrificată de gupări păgâne pentru a câștiga bunăvoința zeilor sau pentru a arăta respect și loialitate conducătorilor lor. 

În urmă cu 2000 de ani anumite societăţi păgâne practicau ritualul de sacrificare uman în varianta simplă precum băutul unei otrăvi, sau ritualuri brutale precum îngroparea sau arderea de viu.

Istoria ne oferă dovezi clare că peste 10 civilizaţii antice practicau uciderea rituală a oamenilor ca pe o parte normală a vieții.

Nu este exclus ca anumite grupări păgâne să continue şi astăzi tradiţia începută acum mai bine de 2000 de ani.

Până în acest moment nu se cunoaşte autorul crimei 

După primele cercetări, conform portretului robot întocmit de criminaliști s-a putut aproxima faptul că tânăra ucisă și incendiată ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Femeia a murit din cauza şocului hemoragic, iar ea nu a fost ucisă la locul la care a fost găsită. După crimă, victima a fost pusă într-o valiză, loc în care a fost găsită dezbrăcată şi incendiată, cu mâinile legate.

Din păcate, corpul fetei a ars în proporție de 90%, însă organele interne au rămas intacte.

Până în acest moment, nu se cunoaşte identitatea victimei, nici a autorului faptei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close