Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză șocantă în cazul accidentului din Brașov. Șoferul ar fi băut la ultimul popas. Care au fost ultimele cuvinte ale profesorului decedat

Ipoteză șocantă în cazul accidentului din Brașov. Șoferul ar fi băut la ultimul popas. Care au fost ultimele cuvinte ale profesorului decedat

Ipoteză șocantă în cazul accidentului din Brașov. Șoferul ar fi băut la ultimul popas. Care au fost ultimele cuvinte ale profesorului decedat
18 Iun 2016   •   12:19

Ruda unuia dintre copiii răniți în accidentul de autocar din Brașov face declarații șocante. Bărbatul susține că mai mulți copii i-au spus că șoferul ar fi băut bere la ultimul popas făcut înainte de accident.

”Așa susțin ei, că ar fi băut. Poate că berea era fără alcool, dar așa susțin ei. Spuneau că părea puțin agitat, recalcitrant, nervos”, a mai spus bărbatul.

Procurorii au început audierile în cazul accidentului de la Brașov, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

Printre cei aduși la audieri se numără și soția profesorului mort în accident.

Andrei Holban, fost membru al ansambului, a povestit la Antena 3 că i-a vizitat în spital pe cei mici, care i-au povestit clipele de groază din autocar.

”La scurt timp după ce au plecat de la popas, profesorul Cătălin Pop făcea prezența copiilor, vorbea cu ei, el se afla în picioare și microbuzul când a intrat în balans a țipat și a spus Atenție că ne răsturnăm!. Unii copii au reacționat și s-au strâns de scaune, alții au fost spulberați spre geamuri. La o altă curbă, profesorul i-ar fi cerut șoferului să o lase mai ușor!”, a spus Andrei Holban.

Un microbuz a fost implicat într-un grav accident rutier pe DN1 Braşov - Făgăraş, la kilometrul 205+200 de metri, între localităţile Perşani şi Vlădeni, din județul Brașov. Trei adulți și un copil au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă, peste parapeții care separă sensurile de mers.

Microbuzul răsturnat transporta copii de la ansamblul folcloric HORA din Iași

Procurorii au deschis un dosar penal în legătură cu accidentul rutier soldat cu rănirea a mai multor persoane şi decesul a patru dintre pasagerii unui autocar.

Iniţial, dosarul a fost deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş, însă ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, având în vedere complexitatea cauzei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close