Antena 3 Actualitate Ipoteză șocantă în cazul avionului EgyptAir prăbușit în Marea Mediterană. Tragedia a plecat de la un iPhone care aparținea copilotului!

Ipoteză șocantă în cazul avionului EgyptAir prăbușit în Marea Mediterană. Tragedia a plecat de la un iPhone care aparținea copilotului!

15 Ian 2017   •   11:32
Ipoteză șocantă în cazul avionului EgyptAir prăbușit în Marea Mediterană. Tragedia a plecat de la un iPhone care aparținea copilotului!
Sursa foto: Foto: EGYPTAIR/Facebook

Avionul EgyptAir care s-a prăbușit în Marea Mediterană, în luna mai a anului trecut, ar fi fost „doborât” de telefonul copilotului, care s-a supraîncălzit și a declanșat un incendiu.

Camerele de filmare de la poarta de îmbarcare de pe aeroportul Charles de Gaulle l-au surprins pe copilotul Mohamed Mamdouh Ahmed Assem lăsându-și telefonul, un iPhone 6S și un iPad mini lângă patru sticle de parfum din partea de sus a bordului, în cabina avionului Airbus A320, scrie Daily Mail.

Potrivit anchetatorilor francezi, există o "coincidență tulburătoare" între locul în care a izbucnit incendiul în cabina avionului și produsele amplasate acolo.

Zborul MS804 care făcea legătura între Paris și Cairo la 19 mai s-a prăbușit între Creta și coasta de nord a Egiptului, după ce a dispărut subit de pe radare. Toate cele 66 de persoane aflate la nord — între care 40 de egipteni și 15 francezi — au murit.

Ultimele mesaje transmise de avionul EgyptAir înainte de a dispărea de pe radar

Primele două mesaje indicau că motoarele erau funcţionale, abia cel de-al treilea - trimis cu câteva minute înainte de a dispărea - ar fi semnalat o creştere a temperaturii în zona geamului unde se afla copilotul. Avionul ar fi continuat să trimită mesaje în următoarele trei minute după care a dispărut de pe radare, scrie Al-Ahram.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close