Antena 3 CNN Actualitate Ipoteze șocante după accidentul mortal din Capitală, produs de Mario Iorgulescu. Ce spun martorii

Ipoteze șocante după accidentul mortal din Capitală, produs de Mario Iorgulescu. Ce spun martorii

Ipoteze șocante după accidentul mortal din Capitală, produs de Mario Iorgulescu. Ce spun martorii
Sursa foto: foto- Facebook
09 Sep 2019   •   15:36

Mario Iorgulescu este în stare gravă la spital, după ce a ucis cu bolidul său de lux un barbat de 24 de ani, tatăl a două fetițe. Mario Iorgulescu a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens. A izbit în plin o altă maşină, iar şoferul nevinovat a murit pe loc din cauza impactului extrem de puternic. Surse apropiate anchetei susțin că Mario conducea pe șoseaua Chitilei cu peste 200 de km/h.

Primele cercetări la locul tragediei arată că nu a existat nicio urmă de frânare. 

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, tocmai îşi cumpărase noua maşină de lux. Circula cu o viteză foarte mare având în vedere că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km pe oră. 

Zeci de minute pompierii s-au chinut să scoată victimele din masini. În luxosul Aston Martin, de peste 300 de mii de dolari, era Mario Iorgulescu, fiul Preşedintelui Ligii Profesioniste de Forbal. În cealaltă maşină era un tânăr de 24 de ani, rudă cu cea supranumită vrăjitoarea Melisa, femeia care s-a judecat ani de zile cu Oana Zăvoranu. Tânărul a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că Mario Iorgulescu a ajuns în faţa lui, după ce a pierdut controlul volanului. 

Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală, unde medicii l-au operat timp de trei ore. A suferit o hemoragie puternică la nivelul abdomenului. 

La Spital, lui Mario Iorgulescu i s-au recoltat şi probe de sânge. Se presupune că tânărul ar fi consumat alcool şi venise de la o seară de poker, potrivit imaginilor postate de acesta pe o reţea de socializare. 

Ce spun martorii

„Credeţi-mă că maşinile erau. una nu mai avea decât o roată, cealaltă era varză”, a explicat un martor. 

„Erau maşinile făcute praf, jumătăţi de maşini putem zice. Viteză foarte mare, un impact foarte violent”, a declarat un alt martor. 

 

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu spital tatal fetite Titi Aur
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close