Antena 3 CNN Actualitate ÎPS Teodosie amendat după ce a ieșit din izolare pentru a efectua o slujbă în interiorul Arhiepiscopiei Constanța

ÎPS Teodosie amendat după ce a ieșit din izolare pentru a efectua o slujbă în interiorul Arhiepiscopiei Constanța

ÎPS Teodosie a fost amendat de trei ori în aceeași zi după ce a ieșit din izolare pentru a merge să țină o slujbă, chiar în zi de sărbătoare, de ziua Micii Uniri.

ÎPS Teodosie amendat după ce a ieșit din izolare pentru a efectua o slujbă în interiorul Arhiepiscopiei Constanța
Sursa foto: Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2022   •   10:28

Polițiștii Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, Preaînaltul Teodosie Petrescu, față de care DSP Constanța a dispus măsura izolării din data de 20.01.2022 după ce a fost contact direct cu o persoană confirmată COVID-19 efectua o slujbă în interiorul Arhiepiscopiei Constanța.

ÎPS a fost sancționat conform Legii 55/2020 cu 1.000 de lei.

IPS Teodosie primește a doua amendă pe ziua de luni, tot de 1.000 de lei, după ce a fost găsit pe stradă, deși era obligat să stea în carantină.

În jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 3 Constanța au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanța, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs.

Update: În jurul orei 14:25, ÎPS Teodosie, aflat la un eveniment cu public, a primit şi ce-a de a treia amendă a zilei, în valoare tot de 1.000 lei.  

 

×
Subiecte în articol: Teodosie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close