Antena 3 CNN Actualitate ÎPS Teodosie: "Certificatul verde este un instrument de oprimare și dezbinare"

ÎPS Teodosie: "Certificatul verde este un instrument de oprimare și dezbinare"

"Oamenii nu trebuie dispreţuiţi şi trataţi cu distanţă şi nesocotinţă". Este mesajul ferm al arhiepiscopului Tomisului referitor la certificatul verde COVID la muncă.

ÎPS Teodosie: "Certificatul verde este un instrument de oprimare și dezbinare"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    24 Dec 2021   •   18:22

 ÎPS Teodosie a făcut declaraţia la Radio Dobrogea unde a salutat neintroducerea certificatului la locul de muncă.

Mai mult, arhiepiscopul Teodosie, cunoscut pentru declaraţiile sale controversate, a afirmat că este "aberant să nu poți munci în lipsa certificatului care nu este altceva decât un instrument de oprimare și dezbinare".

"Salutăm această bucuroasă iniţiativă pentru că trebuie să nu fie oamenii dispreţuiţi şi trataţi cu distanţă şi cu atâta nesocotinţă de către unii pentru că orice om are personalitatea lui.

Sigur că e foarte bine că se pune problema ca să nu mai existe aşa ceva. Cum să îngrădeşti dreptul la muncă? E atât de aberant. Nu mai poţi munci fără certificat, un certificat care nu are relevanţă. Este doar un pretext, un instrument de oprimare, un instrument de dezbinare. Să fim serioşi, suntem trataţi ca nişte copii fără minte", a declarat arhiepiscopul Tomisului, joi, în cadrul emisiunii Dialog duhovnicesc de la Radio Dobrogea.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close