Antena 3 CNN Actualitate ÎPS Teodosie, avertisment pentru primarul Constanței: ”Cei care au dărâmat biserici au murit în chinuri groaznice!”

ÎPS Teodosie, avertisment pentru primarul Constanței: ”Cei care au dărâmat biserici au murit în chinuri groaznice!”

Cei care au dărâmat biserici au murit în chinuri groaznice, avertizează Arhiepiscopul Tomisului.

ÎPS Teodosie, avertisment pentru primarul Constanței: ”Cei care au dărâmat biserici au murit în chinuri groaznice!”
de Laura Dinu    |    10 Iun 2022   •   15:07

Reacția sa vine după ce Primăria Constanța a obținut în justiție autorizația de demolare a lăcașului de cult pe motiv ca nu avea autorizație de construcție.

Teodosie a declarat, după slujba de astăzi, că lăcașul de cult va fi păzit zi şi noapte de credincioși şi nu va fi niciodată demolat.

”Vorbesc astăzi și de domnul primar de care îmi este foarte milă, că și-a pierdut credința. Este ca un om apostat care, după o hotărâre judecătorească fără discernământ, cum să hotărască o instanță să dărâme o biserică? Ce e biserica? E locașul lui Dumnezeu. Nu te temi de cuvântul lui Dumnezeu, care zice: de va strica cineva lucrul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe acel şi s-a dovedit că așa este. Toți care au dărâmat biserici au murit în chinuri groaznice. 


 
Ce urmaș este domnul Vergil care vrea să se dărâme biserica? Azi era ziua hotărâtă să se dărâme. Nu se va dărâma! Aici vom sta! Ca să nu îndemne Satana pe mai știu eu cine să înceapă să atace biserica! Vom pune paza creștină aici și câte un preot sau doi să stea de strajă aici, vom face zi și noapte până când se vor împlini formele prin care biserica va rămâne aici! 

Cum să mutăm un loc sfințit de 20 de ani și cum să lăsăm pe Dumnezeu batjocorit? Nu voi accepta! Mai degrabă mor eu decât să moară biserica aceasta!”, a declarat IPS Teodosie. 

 

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close