Antena 3 CNN Actualitate Românca Irina Cristescu îl acuză de abuzuri pe fostul soț, miliardarul Hector Bitar, nepotul lui Carlos Slim

Românca Irina Cristescu îl acuză de abuzuri pe fostul soț, miliardarul Hector Bitar, nepotul lui Carlos Slim

Românca Irina Cristescu îl acuză de abuzuri pe fostul soț, miliardarul Hector Bitar, nepotul lui Carlos Slim
03 Mar 2016   •   23:51
Românca Irina Cristescu, cea care este pe cale să-și piardă copilul în urma divorțului de miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena, nepotul lui Carlos Slim, a povestit în exclusivitate, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, cât de cruntă a fost viața ei alături de cel care i-a fost soț.
 
În spate se află o poveste cu mulţi bani, ameninţări şi urmăriri ca-n filme. 
 
Irina Cristescu, mama fetiței de 2 ani, a povestit cum relația de iubire cu Hector Bitar s-a transformat pentru ea într-una de nesuportat. Femeia a spus că pe parcursul sarcinii, soțul ei a devenit tot mai violent, iar ”problemele lui cu alcoolul și drogurile au devenit de necontrolat”.
 
”Viața copilului a fost pusă în pericol pe timpul sarcinii”, a mărturisit Irina Cristescu, joi, la Antena 3, adăugând că ea a fost agresată nu numai verbal, ci și fizic.
 
După nașterea fetiței, femeia spune că cele două au fost date afară din casă și s-au mutat la un hotel.
 
Partea bună este că Irina Cristescu este cetățean american, astfel că FBI le-a ajutat pe cele două să revină la noi în țară.
 
Deși FBI a ajutat-o pe româncă, Tribunalul București a dat o sentință tocmai invers. 
 
Decizie şocantă a Tribunalului Bucureşti, în războiul dintre una dintre cele mai bogate familii din lume şi una dintre cele mai instarite familii din România. 
 
Judecătorii au decis ca o fetiţă de numai 2 ani să fie trimisă cu forţa în Mexic, la familia tatălui ei, în detrimentul familiei mamei, care a crescut-o aici, în ţară, de la 2 luni. 
 
În spate se află o poveste cu mulţi bani, ameninţări şi urmăriri ca-n filme. Protagonişti sunt miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena, nepotul lui Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume şi românca Irina Cristescu, şi ea membra unei familii foarte înstărite de la noi. 
 
Cei doi s-au cunoscut la New York, în 2011, şi s-au căsătorit câteva luni mai târziu, iar în 2014 s-a născut fiica lor, Alessia Miroslova. 
 

×
Subiecte în articol: carlos slim Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close