Antena 3 CNN Actualitate O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut o bună parte din avere și a suferit un AVC

O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut o bună parte din avere și a suferit un AVC

O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut o bună partea din averea sa. Fostul milionar a fost chemat în fața judecătorilor.

O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut o bună parte din avere și a suferit un AVC
Sursa foto: agerpres
de Gabriel Dano    |    31 Mai 2022   •   20:36

Motivul: nu a plătit facturile la energie electrică. În procesul în care trei afacerişti au solicitat radierea din registrul comerţului a unei firme ce se află sub jurisdicţia lui Irinel Columbeanu, instanţa a admis cererea privind asociaţia T.E.T. Group, din Bucureşti.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Group SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, ..., sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a hotărât instanţa.

În plus, Irinel Columbeanu trebuie să dea explicații și în cadrul unui dosar în care furnizorul de energie electrică îi solicită executarea silită, deoarece nu a achitat la timp facturile.

Deocamdată, nu a fost stabilit primul termen, însă reclamantul ar putea câștiga fără probleme procesul ținând cont că este vorba de nerespectarea unui contract, potrivit SpyNews.

În luna februarie, la aproximativ două zile de la lansarea celui de-al doilea volum al autobiografiei sale, Irinel Columbeanu a suferit un atac vascular cerebral.

Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral

Afaceristul în vârstă de 64 de ani a trecut prin momente critice. Irinel Columbeanu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde medicii au decis să îl interneze. 

 Chiar el a fost cel care a confirmat vestea la acel moment.

"După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum", a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și-a lansat a doua carte pe 16 februarie

Chiar înainte de a avea probleme de sănătate, afaceristul a lansat cea de-a doua carte din trilogia "Istoriile unui vehement".

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close