Antena 3 CNN Actualitate Irlandezul care a spart Palatul Parlamentului pleacă astăzi din ţară. Procurorii sunt în alertă

Irlandezul care a spart Palatul Parlamentului pleacă astăzi din ţară. Procurorii sunt în alertă

Irlandezul care a spart Palatul Parlamentului pleacă astăzi din ţară. După ce a fost reţinut 24 de ore acesta a fost monitorizat timp de câteva zile. Vă reamintim că bărbatul a spart clădirea parlamentului şi a urcat până la etajul al treilea.

Irlandezul care a spart Palatul Parlamentului pleacă astăzi din ţară. Procurorii sunt în alertă
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    02 Ian 2022   •   12:06

Irlandezul care a intrat prin efracție în Palatul Parlamentului și care a fost și reținut 24 de ore a decis să părăsescă România. 

El a fost monitorizat de polițiști câteva zile după ce a fost eliberat din starea de reținere, iar acum se va întoarce în țara sa.

Revelionul l-a petrecut în România, la un prieten, acolo unde a stat și cazat după ce a ieșit din arest. 

Irlandezul a pătruns prin efracție în Parlamentul României, după Crăciun, a spart un geam și s-a culcat pe holurile Senatului. El a explicat autorităților că a confundat hotelul unde stătea cu Palatul Parlamentului și acesta a fost motivul pentru care a ajuns să doarmă acolo.

Nouă alertă de securitate în Capitală. Un turist italian beat fost prins când încerca să intre într-un muzeu, în noaptea de Revelion

După episodul halucinant cu irlandezul care a pătruns prin efracție în Casa Poporului, după ce s-a drogat cu cocaină, o nouă alertă s-a dat în Capitală, în noaptea de Revelion.

Un italian care s-a îmbătat în noaptea dintre ani, la o terasă din centrul Capitalei, a sărit apoi gardul Muzeului Colecțiilor de Artă, de pe Calea Victoriei. Acesta a fost imobilizat de jandarmul care asigura paza obiectivului, cu spray lacrimogen, până la sosirea unui echipaj de intervenție.

Patrimoniul muzeului nu a fost afectat de acest incident, au transmis reprezentanții galeriilor de artă.

În acest muzeu sunt expuse lucrări de Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Ioan Andreescu, Nicolae Tonitza, Gheorghe Petraşcu, Theodor Pallady, Lucian Grigorescu, Iosif Iser, Camil Ressu, Francisc Şirato, Alexandru Ciucurencu, Dimitrie Ghiaţă cărora li se adaugă grafică europeană și japoneză, mobilier francez, covoare orientale dar și icoane populare din Transilvania. Aceste lucrări provind din 30 de colecții care au fost donate statului de colecționari și artiști din România.

Securitatea muzeului este asigurată de personal propriu și de Jandarmeria Română.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close